Indonesia

Event Sekolah Sungai Sabtu - Nyengseret

Jan 18, 2025 , 08:00 - 11:00
Jl. Lio Genteng, 40242 Kota Bandung, Indonesia
Firman Maulana
lana@river-cleanup.org
A.S.Magazine_RiverCleanupIndonesië-82 (1).jpg

Sekolah Sungai Sabtu merupakan salah satu aksi yang diinisiasi oleh River Cleanup Indonesia sebagai bentuk upaya memerkokoh pilar edukasi.

Aksi ini menyasar anak-anak usia sekolah dasar di impact zone. Bersama kelompok masyarakat di sekitar sungai, dan berkolaborasi dengan vounteer River Cleanup Indonesia yang konsen di dunia pendidikan, Sekolah Sabtu Sungai mengajak kita "bersekolah" di satu hari Sabtu di setiap bulan dengan konsep yang menyenangkan dan tentu saja yang paling penting lebih dekat dengan problem yang ada di sungai.

--------------------------------------------------------------

Sekolah Sungai Sabtu is an initiative by River Cleanup Indonesia aimed at strengthening the pillar of education.

This activity targets elementary school-aged childrens in impact zones. Together with local community groups near rivers and in collaboration with River Cleanup Indonesia volunteers who are passionate about education, Sekolah Sungai Sabtu invites us to "attend school" on one Saturday each month. The program is designed with a fun concept, while most importantly bringing participants closer to the issues surrounding rivers.

Share this action
Jan 18, 2025, 08:00 - 11:00
Jl. Lio Genteng, 40242 Kota Bandung, Indonesia
Firman Maulana
lana@river-cleanup.org
+6285320095203
Event
Public event

River Cleanup in action

Share your action photos here and inspire others to take action too!